top of page
Technology

Hoe het werkt

Het Adonis proces uitgelegd in 6 heldere stappen.

01

Kennis haarmedicatie finasteride adonis.png

Informatie & Educatie

Bij Adonis begrijpen we dat de beslissing om Finasteride te starten een grote stap is. Of je nu overweegt om met Finasteride te beginnen of al een gebruiker bent, wij voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

02

Online Vragenlijst

Klaar om de volgende stap te zetten? Vul onze online vragenlijst in. Deze vragenlijst helpt ons bij het vaststellen van alopecia androgenetica (mannelijke erfelijke kaalheid) en bepaalt of Finasteride een veilige voor jou is. Jouw vragenlijst wordt persoonlijk beoordeeld door een BIG geregistreerde arts.

03

Betaling haarmedicatie finasteride adonis.png

Betalingsproces

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je direct een betalingslink. Vooraf betalen garandeert dat onze BIG-geregistreerde artsen zich alleen richten op serieuze aanvragen. Hierdoor kunnen we het consult gratis houden en de Finasteride betaalbaar.

04

Medische Beoordeling

Jouw vragenlijst wordt zorgvuldig beoordeeld door een BIG-geregistreerde arts. Hij of zij stelt vast of Finasteride geschikt en veilig voor je is, wat doorgaans het geval is. Wordt je aanvraag niet goedgekeurd? Geen zorgen. We storten het volledige bedrag binnen 3 werkdagen terug.

Recept haarmedicatie finasteride adonis.png

05

verzenden dunner haar medicatie.png

Verzending Finasteride

Is je aanvraag goedgekeurd door onze arts? Perfect! Je recept wordt naar onze erkende Nederlandse apotheek gestuurd en binnen 5 werkdagen ontvang je jouw Finasteride in een discrete verpakking thuis. 

06

Abonnementsservice

Bij Adonis maken we het je graag gemakkelijk. Daarom bieden we een abonnementsvorm aan waarbij je recept na een jaar automatisch wordt verlengd. Dit zorgt ervoor dat je geen dag zonder Finasteride zit en dat je niet steeds een nieuw recept hoeft aan te vragen. Wil je het abonnement stoppen? Dat kan op elk moment.

abonnement finasteride dikker haar.png

Waarom Adonis?

Wij zijn er om het proces van het verkrijgen van Finasteride transparanter, efficiënter en betaalbaarder te maken. Vergeet de dure consulten en de ingewikkelde processen. Bij Adonis staat jouw gemak en gezondheid voorop.

bottom of page