top of page
Photo of founders

Over Ons - Adonis² 
Dé Online Haarkliniek

Welkom bij Adonis, jouw bondgenoot in de strijd tegen haarverlies. We hebben een simpele missie: elke man de mogelijkheid geven om zich zelfverzekerd en krachtig te voelen, trots op een volle haardos die zijn unieke persoonlijkheid accentueert.

Ons verhaal

Jouw Verhaal is Ons Verhaal

Wij, twee broers, hebben Adonis opgericht om medicijnen tegen mannelijke erfelijke kaalheid toegankelijk en betaalbaar te maken. Tijdens onze eigen strijd tegen haarverlies voelden we ons vaak niet serieus genomen en alleen. Het is onze missie andere dit gevoel te besparen. Adonis is er om oplossingen te bieden op basis van wetenschappelijk onderzoek, om zelfvertrouwen en haar te herstellen. Wat jouw verhaal ook is, weet dat je niet alleen bent.

Missie

Bij Adonis zijn we gedreven om jou en de rest van Nederland op een veilige, transparante en integere manier te voorzien van medicijnen tegen mannelijke erfelijke kaalheid. We zijn ervan overtuigd dat elke man het verdient om met zelfvertrouwen te schitteren, met een volle haardos die zijn unieke zelf benadrukt. Onze missie draait om jou de controle over je eigen haar terug te geven.

advertising image

"Onze missie is persoonlijk, omdat wijzelf ook klanten zijn. Dat is de kracht van Adonis."

Photo of pillbox

Kernwaarden

Transparantie

Bij Adonis krijg je volledige openheid. Geen verborgen agenda's of complexe processen, gewoon duidelijkheid in alles wat we doen.

Integriteit

We zijn recht door zee. We werken samen met partners die erkend zijn door de Nederlandse overheid, zodat je altijd weet dat je in goede handen bent.

Toegankelijkheid

 We maken het je gemakkelijk. Geen dure of ingewikkelde procedures, gewoon een zorgeloze ervaring die toegankelijk is voor elke man.

Samenwerking

Jouw zorg is een teameffort. We werken nauw samen met onze artsen en apotheken, en met jou, om ervoor te zorgen dat je altijd de zorg krijgt die je verdient.

bottom of page